(iOS) Angry Birds Match 3 goljufija koda neskončen denar
Feb 24, 2022 14:36:05 GMT -6
Post by durecambrostga on Feb 24, 2022 14:36:05 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Angry Birds Match 3 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Angry Birds Match 3 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufija koda neskončen denar ▞▞▞
▞▞▞ Angry Birds Match 3 2022 version ▞▞▞
Zabavno! Vendar mora biti večji!
Začel se je zakleniti med igranjem z najnovejšo izdajo. Zelo razočaranje.
Fruit Block Friends Casual kwhn
ta igra je bila včasih zabavna, zdaj pa od vas zahteva, da porabite denar, da pridete kamor koli. Prihranil sem veliko kovancev za nakup več skrinj in nobena od njih ni imela neomejenih življenj v sebi!
Angry Birds Match 3 퍼즐 omxd
Lepa igra, a za res napredek in nekam priti, moraš plačati. Že nekaj časa se igram in ne vidim smisla s ljubkimi puhastimi bitji, zdi se, da so samo tam. Raje bi imel nivoje, bilo bi toliko bolj smiselno. Igra izgleda dobro, ampak to je to. Zaradi česar je ta igra res slaba, je sam prostor, na katerem se igra, bi moral biti veliko večji, kot je zdaj, tako majhen, da te bolijo oči.
Zaenkrat mi je všeč. NADGRADNJA. NE MOREM PRETEK 127. ZDAJ TEŽKO. TUDI Z BOMBAMI.😪 Stresno 🙄Ne morem premagati ravni, ne da bi porabili vse bombe in podobno. ODSTRANITEV. DOVOLJ ..1 zvezdico, ker ne moreš igrati.
najbolje deluje z novejšimi telefoni, grafika je odlična, obožujem animacijo. potrebuje malo več mešanice, kot je iskanje ali kaj podobnega. čez nekaj časa izgubim zanimanje. enostavna igra, enostavna za obvladovanje... majhen otrok lahko to igra kot 2-letnik in naprej...
Zelo mi je všeč ta igra, mislim zelo odvisen!!! Uživam v igranju in sproščanju😎😎😎 Vsako od posodobitev se ne morem povezati s Facebookom
To je dobra igra, vendar bi bilo še bolje, če bi lahko svoje kovance uporabili za ojačevalnike, ko vam jih zmanjka, namesto da bi morali uporabljati dragulje, ko jih je tako težko dobiti
Aplikacija mi je bila všeč, dokler niso začeli dodajati oglasov med nivoji ob naključnem času. Imeti oglase, da bi dobili 3 dodatne zavoje ali občasno skrinjico z zakladom, je bilo v redu, toda 5 sekundni oglasi naključno so preveč nadležni.
Angry Birds Match 3 Dėlionė srpv
V redu je. Gre za iste igralne plošče kot Nibblers, tako da so odveč. Všeč so mi tedenske igre, vendar spet iste igralne plošče vsak teden, znova in znova. Brez novih vsebin razen kostumov.
neverjetno mleti, na osnovi RNG, in ne spreminjajo pravil, da bi »uravnotežili« igranje (zdaj moram ponovno igrati 100 stopenj). Številne stopnje se preprosto zanašajo na to, da dobite prave kose s srečo ali plačate za dvig. Kljub vsemu je nekako zelo zabavno.
Če se zabavate z igro, gumb za raven ne deluje vedno, morate poskusiti večkrat, potem bo delovalo. začel igrati šele par dni nazaj, tako da upam, da ne bo težav. Hvala vam!!!!!
Za kratek čas je v redu, vendar sem se zelo hitro naveličal. Odstranjeno
ful dobra igrica
Zabavno in zasvojenost ...
Sploh ne morem odpreti skrinje z zakladom, potem pa zamenjam svoje zvezdice
Zabavno je ugibati edinstveno in ne moreš se nasititi
Ni slaba igra, vendar je končno vzela vse ojačevalnike, tako da sem končal.
Zasvojenost! Zabavni in ljubki liki. Dal bi mu višje ocene, če ne bi noro sesal baterije mojega tabličnega računalnika.. Od polne baterije do prazne baterije gre v manj kot 30 minutah, sploh je ne morem igrati na poti....
Zabavna igra, ki povzroča odvisnost, vendar ta aplikacija od prejšnjega tedna ne deluje. Ko grem na nivo, je poleg gumba za pavzo in velike ptice samo še siv prazen zaslon. upam, da bodo kmalu odpravili to težavo.
Ta igra je zelo zasvojenost na ravni 2678, saj je zabavno igrati, nadaljujte z dobrim delom, odlična igra
Včasih sem res užival v tej igri. To je druga igra, ki sem jo namestil, ko sem dobil svoj trenutni telefon. Bilo je zabavno, dokler ga podjetje ni spremenilo v izkušnjo, zaradi katere je bilo obratno. Sprva sem mislil, da so lige luštna ideja in vredna vstopa. Toda v resnici, če želite visoko uvrstitev in tam ostanite. To pomeni, da nimate življenja in na tone denarja za dodatno porabo. Ko sem to igral večino leta 18 do danes. Izurjen sem razumeti, da je igranje. (premalo tipkanja
Ljubezen, potrebuje veliko več potez na težji ravni
Bilo je več zrušitev in primerov, ko je igra ukradla preostale zavoje. To se mi je zgodilo večkrat in sem videl, da se je to zgodilo tudi moji ženi na njeni napravi. Cene valute v igri so daleč previsoke in po udarcu v zid postane nemogoče igrati, razen če ste pripravljeni zanjo porabiti pravi denar. Nisem ga igral že nekaj tednov in zaradi zgoraj navedenih razlogov.
luštno do sedaj. še ni oglasov, ampak samo na 12. lvl ... bo posodobil pregled z več časa, vloženega v igro.
Buggy in se ne posodablja. Ponovno nameščen v poskusu popravljanja in izgubil ves napredek
Zakaj sem dal 2 zvezdici je, da zahteva obvezno posodobitev vsak teden.... kar mi najbolj ni všeč...
vsakič, ko poskušam igrati več kot nekaj stopenj, se prikaže zaslon, ki me prisili, da grem na facebook. prosim popravi in poskusil bom znova
Po zadnji posodobitvi igra zamrzne. Moram zapreti celotno igro. Nato znova odprite igro, da napreduje naprej. Zelo frustrirajuće 😠😡👎
Zvoki in glasba se kar naprej vklopijo, čeprav so še vedno izklopljeni v nastavitvah.
Od posodobitve zmrzne med vsako igro, ki jo poskusim. Čim prej je treba popraviti.
Zaostajanje pri zagonu in med ravnmi je nezaslišano. Potrebuje preveč časa za karkoli
Igra res veliko zamrzne.
Angry Birds Match 3 Teka-teki uebi
Brez Googlove prijave (nimam Facebooka, vendar želim svoj napredek še vedno shraniti z Googlovo prijavo). Uredi: še vedno brez Googlove prijave ...
Angry Birds Match 3 Câu đố flpi
Grozno. To igro sem že drugič prenesel. Ko bom dokončal del zaklada, bo odstranil gumb za predvajanje in mi ne bo dovolil napredovanja. Končal sem z igro.
To igro sem igral že dolgo in mi je bila na začetku všeč. Nenehno izvajajo spremembe, zaradi katerih je igranje vse manj zabavno. O odstranitvi.
Zelo uživam v igranju te igre, toda sredi lunarnega novega leta je igra zamrznila in dogodka je bilo konec, še 14 dni. Nato so se začeli pojavljati novi dogodki s samo 15 minutami do predvajanja.
Igra ne deluje v internetni povezavi po stopnji 1200
Všeč mi je ta igra, ki povzroča odvisnost, moram jo igrati vsak dan!
Ta razvijalec bo vzel vaš denar za nakupe med igro, vendar ne bo zagotovil predmetov med igro. Zelo brezvestno - izogibajte se za vsako ceno. Zbogom Rovio.
zabavna igra za igranje. čeprav si včasih obtičal na ravni že stoletja, jo sčasoma presežeš
Res sem užival v igri, edina težava, ki sem jo imel do zdaj, je, da nenehno piše, da nimam internetne povezave, ko sem jasno povezan s svojim wifijem, in to mi preprečuje, da bi zahteval nekaj mojih nagrad!
Všeč mi je, kako občasno daje neomejena življenja, daje človeku možnost, da premaga raven, ne da bi porabil veliko denarja! Zaradi tega je zabavno in ni tako drago kot večina iger angry birds!
Prekleto sem zasvojen in ga ne poberem nazaj, dokler ne vem, da imam ure brez drugega, kot da oblečem svoje male pikice. Na primer, če bi slučajno kdaj končal v bolnišnici ali kaj podobnega. Ker bi poleg te igre moral početi še kaj drugega, vendar ne morem nehati!
Po stopnji 1820 boste morali počakati vsaj 5 dni, da boste dodali več "stopenj". Ko so dodani, ne končajte prehitro, sicer boste morali znova počakati. Sedaj že 6 dni čakam na 3. komplet. Zdi se, da bi morale že biti ravni.Toda ta igra je zasvojenost, ravni želja so že bile tam. zadnje čase ne morem niti odpreti igre in ko jo, ne morem igrati ravni. samo dodatne stvari. ali ga moram odstraniti in znova namestiti? Imam kup dodatnih stvari.
Všeč mi je bila ta igra, igral sem jo že dolgo. Od zadnje nadgradnje je šlo navzdol. Pred kratkim nisem igral, ker se NE BO ODPRTO!!! Vsekakor je s petimi zvezdicami, vendar brez zvezdice, če je ne znaš igrati. Sem radodaren.
Zakaj dogodek Lunarno novo leto in lige niso na voljo??? Prepričan sem, da so ostali dnevi do dogodka... Res sem užival v tej igri, vendar so mi prej omenjene težave nekako pokvarile. Upam, da boste kmalu odpravili težave. Če bodo težave odpravljene, bom spremenil oceno.