(iOS) Cut the Rope: Magic goljufa več virov
Feb 24, 2022 14:44:57 GMT -6
Post by durecambrostga on Feb 24, 2022 14:44:57 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cut the Rope: Magic ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cut the Rope: Magic IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufa več virov ▞▞▞
▞▞▞ Cut the Rope: Magic 2022 version ▞▞▞
Preveč oglasov. Obožujem igro, vendar jo zaradi teh oglasov sovražim. Utrujen sem od igranja te igre. Priporočam, da odstranite nekaj oglasov.
Cut the Rope: Magic Câu đố psnb
Malo moteče, a zabavno
Cut the Rope: Magic Dėlionė efv
Preveč reklam
Cut the rope je bila res igra, ki me je presenetila, in ta cut the rope je bila boljša! Bravo ZeptoLab, upam, da boste še naprej igrali dobre igre.
Všeč mi je ta igra, vendar zdaj ne morem odpreti te aplikacije, upam, da lahko to popravite
Vsakič, ko poskušam odpreti aplikacijo, me vrne na domači zaslon telefona
Igral prvih 7 stopenj, prikazal se je 7 nepreskočljivih oglasov. Zapusti igro. Odstranjeno. Igro sem prenesel, da bi lahko užival v svojem času in se igral, ne pa da bi imel digitalno pano na telefonu
čudežna polna igra
Igral prvo na računalniku, nekako weirded tam je valuta, a kaj, večina mobilnih iger ponavadi ne da. Še vedno lepa
Aplikacija se še naprej zruši na moji Nokia 3.1 plus z operacijskim sistemom Android 9 pie, aplikacijo sem znova namestil, vendar se še vedno zruši. Prosimo, odpravite to težavo.
Dobra igra, uničena zaradi energetskega sistema in oglasov
Preprosta igra, a odličen način za preživljanje časa.
Aplikacija se sploh ne more naložiti, preprosto se zruši ob zagonu. Ponovna namestitev ne odpravi težave.
Ramboat - Offline Action Game アーケード kcez
Resnično obožujem to igro ... imam tesnobo in to mi pomaga, da se sprostim, tako je zabavna in srčkana in je na splošno super.
To je odlična igra in všeč so mi uganke, zato v igri resnično uživam! To je ausom!
Zelo dobra igra, čeprav Cut The Rope :Magic😀😊😄😃
Neverjetno igra, in je zelo zasvoji. Grafika je zelo lepa. Igra je zelo enostavno igrati. je všeč !! 😎👍
Zabavno je! Ta igra ima lahke ravni, večinoma pa so težke in vas dajo k razmišljanju! Všeč mi je, ker je tudi nom nom zelo srčkan!!!!
Ta igra je neverjetna 😊😍, toda dejstvo, da mora Omnom napolniti svojo energijo, je res nadležno, ker moraš čakati tako dolgo, da se spet igraš in spet se mu želodec napolni že samo, ko poje malo sladkarij. Igral sem že skoraj vse igre Cut the rope in mislim, da ima samo ta tisto za polnjenje. A vseeno je igra lepa in zelo razburljiva ☺️☺️😊👍
Je zabavno, vendar se pogosto zruši.Trenutno niti ne morem odpreti igre.
Oglasi na skoraj vseh ravneh, kar jezi.
Utrujen sem od te igre, preveč oglasov je na poti..
Plačal sem za vso vsebino in zdaj je aplikacija prenehala delovati. Zelo sem razočarana zame in za sina.
Rad se igram 2 sekundi med nepreskočljivimi oglasi
Dajem dve zvezdici, ker ni zanimiv. Bolje bi mi bilo, da prenesem igro, ki je cut the rope 2
Igra se večino časa zruši. Odpravite to težavo. Čeprav igra nima več hroščev razen tega. Zdi se, da razvijalci te stvari ne posodabljajo več.
Zabavno, vendar se VEDNO zlomi. Zdaj morate namestiti in znova namestiti 5-krat, saj bo zaslon postal črn in zamrznil ter ga ne bo mogoče odpreti, dokler ga znova ne namestite. Ko DELUJE, JE zabavno.
Kar naprej so spodbujali druge igre in izdelke. Sama igra je bila ok, a oglasi tudi v plačani igri so bili nori.
Cut the Rope: Magic Dėlionė xya
Cut the Rope: Magic Hjernetrim rcu
Ali lahko odstranite časovnik za lakoto
Lepa igra, vendar vsebuje veliko oglasov, ki zahtevajo, da počakate 30 sekund.
najboljša igra vseh časov, a edina slaba stvar je, da potrebuješ nezaslišano količino zvezdic, druga stvar pa je, da je težka, a ni težka in da se na nom napolni in moraš dodati in dobiti rumeno stvar samo za za enega morate plačati 55 draguljev in če se želite vrniti in ponoviti stopnjo, če niste dobili vseh 3 zvezdic, dobite samo 1 ali 2 zvezdici, odvisno od tega, koliko ste jih dobili. edini razlog, zakaj sem mu dal 4 zvezdice, ker bom, če bom za to dobil zvezdice.
To je najboljša igra vseh časov. edinstvena grafika in veliko letnih časov. Ljubki zeleni fantek so zelo prikupni in smešni. Vsa moja družina namesti te aplikacije. Upam, da se bodo te aplikacije nadgradile, da se bodo lahko igrale tudi z drugimi. Da se lahko igram s starši in sestro